De bedste must-see steder i Canada

Hvert land har sine egne "chips" og karakteristiske symboler. Canada er kendt for ahornblade og hockey. Der er dog interessante byer og seværdigheder, som du skal se live.

Vancouver

Siden 1931 har Vancouver Art Gallery været i drift i byen, hvilket vil glæde kunstkendere. Metropolen er rig på museer, fantastiske arkitektoniske monumenter og udstillinger, så elskere af kulturel rekreation kommer her.

Vancouver værte for de olympiske vinterlege 2010. Derfor tiltrækker de sportsstrukturer, der er bygget til denne begivenhed, også. Byens centrum med moderne bygninger og gamle bygninger er fantastisk til gåture.

Montreal

En stor bygd ligger i Quebec-provinsen. Montreal har en unik arkitektonisk arv. Den gamle havn med det centrale område er kendt for sine smukke huse. Siden 2006 har den haft status som "Designbyen" i UNESCO, så der er nok historiske monumenter her.

Niagara Falls

En af de mest berømte og populære attraktioner på planeten. Vandfaldskomplekset ved Niagara-floden er den internationale grænse mellem Canada og USA, nemlig mellem provinsen Ontario og staten New York.

Dette vandsystem er interessant for sådanne vandfald som amerikanske, Horseshoe, Canadian og også Veil. Udgangspunktet for udviklingen af ​​dette fantastiske sted er istiden i Wisconsin, som fandt sted 6000 år tidligere.

Toronto

Største canadiske metropol. Toronto er interessant for sin fantastiske arkitektur, som kombinerer forskellige stilarter og epoker. Først og fremmest er byen berømt for CN Tower, som strækker sig næsten 554 meter op. I lang tid var bygningen den højeste på planeten, men i 2007 tog en bygning i Dubai første linje. Tårnet i Toronto udfører kommunikationsfunktioner og er også et fremragende observationsdæk.

Quebec

Quebec er berømt for sin smukke himmel og skyline. Grand Hotel Chateau Frontenac vil glæde gæsterne med den bedste udsigt. Bygningen minder om et middelalderligt slot fra Frankrig. Hotellet pryder Cape Diamant på kysten af ​​St. Lawrence-floden.

Hotellet er blevet udpeget som et nationalt historisk sted siden 1981. Ud over det er der er 36 flere historiske monumenter i byen, hvoraf de fleste er placeret i Old Quebec. Den europæiske ånd fylder bogstaveligt talt området.

Notre Dame de Quebec er en katolsk katedral, du skal se. Templet i Canada betragtes som et af de ældste. I 1923, efter en massiv brand, blev bygningen genopført med gips, stål og beton. Interiøret, designet mellem 1786 og 1822 af Jean Baillairge og hans søn, er rigt på forskellige kunstværker.

Banff

Et lille feriested i Alberta . Banff betragtes som den mest populære turistattraktion i landet. Byen er berømt for sine helbredende kilder og bjerge. Banff er værdsat af elskere af aktiv underholdning.

Det er også værd at beundre Lake Minnewanka og værdsætte storheden ved Tunnel Mountain, hvor de engang ønskede at lave en tunnel for at anlægge Pacific Railroad. Idéen blev dog ikke til noget, og navnet hang fast. Banff er også berømt for sine mange festivaler, der finder sted i løbet af året.

Victoria

Victoria er berømt blandt turister for sine mange haver. Beacon Hill Park skiller sig især ud, hvor der er legepladser og en zoologisk have.

Fra her kan du beundre de smukke olympiske bjerge. Denne by har smuk arkitektur. Sørg for at besøge det kongelige museum, parlamentsbygningen og Kristi gotiske katedral.

Lake Louise

Det er en del af Banff National Park . Om sommeren kommer folk her for at nyde den fantastiske udsigt. Om vinteren er søen fantastisk til isfiskeri, hundeslædekørsel eller endda skøjteløb.

Ottawa

Den canadiske hovedstad, som har været spredt siden 1826 på kysten af ​​floden af ​​samme navn. Mange arkitektoniske bygninger er lavet i en streng stil, selvom der er undtagelser. Rigsdagsbygningen blev bygget under indflydelse af romantikken med gotiske elementer. Ottawa er kendt for at have højdebegrænsninger på huse. Således bevarer hovedstaden et ejendommeligt udseende.

Whistler

En ferieby i British Columbia. Millioner af rejsende kommer til Whistler hvert år for at stå på snowboard og ski. I 2010 var Whistler vært for skiturneringer som en del af de olympiske vinterlege.

Der er brune bjørne, som er vant til mennesker, og som allerede nemt åbner bildøre. Derfor er det vigtigt altid at være opmærksom. På trods af sin strenghed tiltrækker turister Canada med sjov, ekstrem sport, charmerende natur, så du bør bestemt besøge dette fantastiske land.