Memphis - een geweldige Amerikaanse stad aan de oevers van de Mississippi

Memphis ligt aan de pittoreske kust van de Mississippi en is het grootste muziekcentrum in de Verenigde Staten. Het muzikale leven is hier al tientallen jaren aan de gang en ze nemen nooit afstand van beroemde melodieën bij het luisteren naar populaire meesterwerken uit het verleden en het creëren van modieuze nieuwigheden.

Muziekliefhebbers en fans van beroemde zangers duiken in de wereld van blues en gitaarklanken, modern discoritme en rock.

Stad van muziek en nachtleven

De stad van muzikale kunst en gastronomische meesterwerken trekt met talrijke musea die getuigen van de meest opvallende muziekstijlen, en tijdens georganiseerde festivals komen hier een groot aantal muziekliefhebbers van over de hele wereld samen. Het gebied van Beale Street is het centrum van het stadsleven, en vooral muzikale meesterwerken en langverwachte nieuwigheden worden hier gewaardeerd.

Countrymuziek is ontstaan ​​in deze stad en ieders favoriete blues legde de basis voor bekende composities in veel opnamestudio's. Memphis heeft een uitgebreid transportnetwerk en is een beroemd rivierfort in de Mississippi. Door het vrij gunstige klimaat bevinden zich op vruchtbare grond uitgestrekte katoenplantages, die aanzienlijke inkomsten opleveren. De architectuur trekt aan met oude en vervallen gebouwen - de laatste vertegenwoordigers van de Victoriaanse stijl.

Hier zijn overal melodieën van verschillende stijlen te horen, gecombineerd in het ritmische plezier van moderne muziek en oude composities van de vorige eeuw. Op de grote en volstromende rivier de Mississippi varen mooie schepen en schepen in een rustig tempo langs de pittoreske oevers.

Toeristen hebben de mogelijkheid om met de wind mee te rijden stoomboten en geniet van het geluid van de golven, de smaak van de geserveerde gerechten en het prachtige uitzicht op de kuststraten en parken.

Hernando de Soto-brug is een symbool van de stad, waarvan de hoogte ongeveer dertig meter is. De prachtige constructie van de brug is vanaf veel plaatsen in de stad zichtbaar, het is een verbindende schakel tussen de oevers van de Mississippi, evenals de staten Tennessee en Arkansas.

Bezienswaardigheden van Memphis

Memphis Kinderactiviteiten vrolijken kleine natuurliefhebbers op in goed uitgeruste speeltuinen. De stadsdierentuin biedt vele diersoorten die in knusse verblijven leven, dicht bij de natuurlijke omstandigheden. Het unieke van de dierentuin ligt in het feit dat er voorbeelden zijn van de natuurlijke schoonheden van verschillende delen van de wereld.

Bailey Lane  is de meest populaire straat van de stad en herbergt een heel complex van de beste hotels, restaurants en muziekclubs. 'S Nachts komt de favoriete plek van muziekliefhebbers tot leven en verrast met de langverwachte concerten van de beroemdste en modernste bands van het land.

Museum of Rock Music introduceert de geschiedenis van verschillende trends en stijlen die de afgelopen tijd zijn gecreëerd. Hier worden rondleidingen en programma's gehouden, die de ontwikkeling van de muzikale carrière van vele beroemde en geliefde artiesten introduceren.

De geweldige stad is rijk aan bezienswaardigheden en een nostalgische sfeer die de harten van fans en liefhebbers van genremuziek is doorgedrongen.