Memphis - en fantastisk amerikansk by på bredden af Mississippi

Memphis  er placeret på den maleriske kyst af Mississippi og er det største musikcenter i the United States . Musiklivet her har stået på i årtier, og de skiller sig aldrig af med berømte melodier ved at lytte til fortidens populære mesterværker og skabe fashionable nyheder.

Musikelskere og fans af berømte sangere kommer for at kaste sig ud i en verden af ​​blues og guitarlyde, moderne disco-rytme og rock .

By med musik og natteliv

Byen med musikalsk kunst og gastronomiske mesterværker tiltrækker med adskillige museer, der præsenterer vidnesbyrd om de mest slående musikstile, og under organiserede festivaler samles et stort antal musikelskere fra hele verden her. Området Beale Street er centrum for bylivet, og her værdsættes især musikalske mesterværker og længe ventede nyheder.

Country music stammer fra denne by, og alles yndlingsblues lagde grundlaget for velkendte kompositioner i mange optagestudier. Memphis har et omfattende transportnetværk og er et berømt Mississippi-flodfort. På grund af det ret gunstige klima ligger omfattende bomuldsplantager på frugtbar jord, hvilket giver en betydelig indkomst. Arkitekturen tiltrækker med gamle og faldefærdige bygninger - de sidste repræsentanter for den victorianske stil.

Her høres melodier af forskellige stilarter overalt, kombineret i den rytmiske sjov af moderne musik og gamle kompositioner fra de sidste århundrede. På den store og fuldstrømmende Mississippi-flod sejler smukke skibe og skibe i roligt tempo langs de maleriske bredder.

Turister har mulighed for at ride med brisen på dampbåde og nyde lyden af ​​bølgerne, smagen af ​​retterne serveret og den fantastiske udsigt over de kystnære gader og parker.

Hernando de Soto Bridge er et symbol på byen, hvis højde er omkring tredive meter. Den smukke konstruktion af broen er synlig fra mange steder i byen, den er et forbindelsesled mellem Mississippis bredder samt staterne Tennessee og Arkansas .

Memphis vartegn

Memphis børneaktiviteter muntrer små naturelskere op på veludstyrede legepladser. Byens zoologiske have præsenterer mange arter af dyr, der lever i hyggelige indhegninger tæt på naturlige forhold. Det unikke ved den zoologiske have ligger i, at der er prøver af de naturlige skønheder i flere dele af verden.

Bailey Lane  er den mest populære gade i byen og er hjemsted for et helt kompleks af de bedste hoteller, restauranter og musikklubber. Om natten bliver musikelskernes yndlingssted levende og overrasker med de længe ventede koncerter med landets mest berømte og moderne bands.

Museum of Rock Music introducerer historien om forskellige trends og stilarter, der er blevet skabt i den seneste tid. Her afholdes rundvisninger og programmer, der introducerer udviklingen af ​​den musikalske karriere for mange berømte og elskede kunstnere.

Den fantastiske by er rig på seværdigheder og en nostalgisk atmosfære, der er trængt ind i fansens hjerter og elskere af genremusik.