Seværdigheder på øen Rhodos, Grækenland

Seværdigheder på øen Rhodos, Grækenland

Den græske ø Rhodes er den 4. største. På grund af dens placering lykkedes det ham at indsamle en excellent collection of memos menneskelig aktivitet. Hvad der er særligt glædeligt, mange af dem er i god stand. At komme til øen gennem port of Mandraki , ved indgangen, som ifølge legenden Kolossen af ​​Rhodos stod, er en god idé!

Hovedbyen på øen Rhodos ser fantastisk ud fra havet. I havnen, på en lang mole, er der 3 vindmøller. Ifølge legenden var der 14 af dem på tidspunktet for riddernes hospitalsherre.

Møllernes hovedanvendelse er formaling af korn, der kommer fra havnen. De sørgede for øens behov i mel.

Fort Saint Nicholas

For enden af ​​molen med møller stiger Fort St. Nicholas , bygget i midten af ​​det 15. århundrede. Der var et fyrtårn og en fremskudt post til forsvar af byen. Bag fortet er måske det mest berømte sted på øen Rhodos - havnen i Mandraki, hvor Colossus of Rhodes engang lå. Dette sted betragtes som et af verdens 7 vidundere. Kolossen, 36 meter høj, var en statue af solguden Helios. Kolossens ben stod på hver sin side af havnen, og for at komme til havnen måtte skibet passere under dem.

Statuen stod i 50 år og blev ødelagt af et jordskælv omkring 226 f.Kr. e. Lokale beboere risikerede ikke at røre vraget, da de frygtede gudernes vrede i omkring 800 år. De blev dog til sidst solgt til skrot. Nu er søjler med skulpturer af en hjort og en då, moderne symboler på Rhodos, installeret på dette sted.

Perlen på øen Rhodos er den gamle bydel, lukket i det 14.-15. århundrede fra alle sider af fæstningsmure og beboet i det 20. århundrede af souvenirhandlere. Fæstningen blev bygget af Knights Hospitaller og blev i det 15. århundrede betragtet som det mest uindtagelige kristne citadel.

Gate

Fra havnesiden af ​​Mandraki kan du komme ind i byen gennem Liberty Gate eller St. Paul's Gate . Den anden mulighed er især populær, fordi lige uden for porten kan du se på Nailak-tårnet, eller rettere, hvad der er tilbage af det. Tag et smukt billede mellem tårnene på havet, og forlad slottet for at gå langs dæmningen og gå tilbage gennem den smukke og prætentiøse Havport.

På højre side af Havporten, 200 meter, begynder Hippoton Street, hvor ridderne engang boede. På væggene af huse her kan du finde en række forskellige våbenskjolde, kimærer og statuer. For enden af ​​gaden ligger et imponerende slot - det var Hospitallerordenens hovedresidens, the Palace of the Grand Masters. Overfor slottet, på næste gade, er der et klokketårn bygget i det 19. århundrede på stedet for en ældre tårn ødelagt af en utilsigtet eksplosion. Indgangen er betalt, men det er et besøg værd for den smukke panoramaudsigt over byen.

Hippocrates Square

Ved siden af ​​klokketårnet ligger Socrates Street, en travl shoppinggade. I den anden ende af gaden ligger Hippokrates Plads, som ikke har noget med Hippokrates at gøre, i modsætning til naboøen Kos. På Hippokrates Plads er der et kommunalt bibliotek Castellania. Umiddelbart kan det se ud til, at bygningen er delvist ødelagt eller ikke færdigbygget, men nej, en trappe uden balustrade er en lokal arkitektonisk løsning typisk for 1300-tallet. Også på Hippokrates-pladsen er Sindriani-fontænen. I midten af ​​det gamle byzantinske fundament rejser sig et tyrkisk tårn toppet med en bronzefigur af en ugle.

Fra Hippocrates Square langs Aristotle Street kan du gå til en skyggefuld plads, hvor de lokale tilbyder at tage billeder med en farverig papegøje. Hertil ligger bygningen af ​​riddernes admiralitet, som efter historisk forskning at dømme kan vise sig at være bolig for en græsk-ortodoks biskop. Længere nede ad gaden ligger de maleriske ruiner af kirken Saint Marie du Bourg fra det 14. århundrede. Overfor kirken er der en udgang fra den gamle by, som fører til færgehavnen, hvorfra du kan nå den tyrkiske by Marmaris på kun 40 minutter.

Rhodes er et fantastisk sted for historieinteresserede.

Det er svært at dække alle herlighederne ved dette vidunderlige sted på 1 dag. Værd at blive her i mindst et par dage.