New Orleans i USA - jazzens fødested

New Orleans i USA - jazzens fødested

Hvem har ikke hørt om New Orleans - en af ​​de mest berømte og største byer i the United States . Det ligger i Louisiana nær det sted, hvor Mississippi-floden løber ud i den Mexicanske Golf. I den nordlige del af byen ligger Lake Pontchartrain, og i øst - Den Mexicanske Golf.

Arealet i New Orleans er 900 kvadratkilometer, og antallet af indbyggere er over 300 tusinde mennesker . Der er en international lufthavn i forstæderne, derudover er der flere regionale lufthavne, hvilket gør det meget nemmere at komme til denne del af USA.

Med hensyn til kultur blev den dannet i 17-18 århundreder under indflydelse af spanierne og den franske, selvom den indeholder elementer af folkloren fra de oprindelige folk på disse steder. Og hele hovedrollen var besat af fransk kultur. Lidt senere i 1800-tallet var det utroligt sammenflettet med protestantisk kultur.

Byen New Orleans er selvfølgelig jazzens fødested.

Orkanen Katrina, der væltede Orleans i slutningen af ​​august 2005, blev en stor tragedie for byen. De fleste af beboerne formåede hurtigt at evakuere, men 1,5 tusinde mennesker døde.

I midten af ​​næste 2006 var hoveddelen af ​​byen blevet restaureret, men de mennesker, der blev evakueret under orkanen, vendte aldrig tilbage, denne tragedie viste sig at være så forfærdelig for dem.

Med hensyn til de gæster og turister, der kommer hertil, vil de have noget at se. Alene paraden afholdt til ære for Saint Patrick er værd at se. Du kan gå gennem de steder, hvor samfundets forskellige religiøse overbevisninger dyrkes: jøder, lutheranere, grækere. Turister er især populære med broen på Lake Pontchartrain , Bourbon Street, Louisiana State Children's Museum og Saint-Louis Cemetery .

Gourmeter, der foretrækker frisk fisk og skaldyr, bør bestemt tage til det franske kvarter og smage specialiteter der på populære restauranter.

For en lille sum penge kan du få glæde. I den samme del af byen er byens vigtigste arkitektoniske objekt placeret - Saint-Louis Cemetery.

Om, hvordan det opstod, kan du høre en masse meget forskellige historier, hvor det ikke er klart, hvor sandheden er, og hvor løgnen er. På hovedgaden i Orleans - Bourbon Street er der en masse af alle slags butikker, hvor du kan købe originale souvenirs som et minde om din perfekte rejse.

Det er værd at besøge den vidunderlige zoologiske have og gå en tur i Audubon Park for fuldt ud at nyde det fantastiske nature af denne vidunderlige by.