Top 5 ting at gøre i Portugal

Top 5 ting at gøre i Portugal

Et land, hvor du virkelig kan føle dig ved verdens ende. Landet med festivaler, messer og den bedste kaffe i Europa. Dette er Portugal , hvor du kan finde gamle slotte, imponerende parker, hyggelige gader og rene strande ved Atlanterhavet. Der er mange fantastiske ting i dette land, men der er seværdigheder, som alle bør se.

Cristo Rey

For indbyggerne i Portugal er denne statue af stor historisk værdi. Det blev bygget til ære for Portugals frelse fra deltagelse i Anden Verdenskrig.

Ifølge for mange mennesker er det en mindre version af "Kristus Forløseren" i Brasilien. Byggeriet blev udført fra 1949 til 1959 udelukkende på donationer fra beboere. Senere blev der lavet en park med bænke ved foden, flere monumenter og souvenirbutikker blev opført, og der blev også bygget en lille katolsk kirke. En elevator er indbygget i en af ​​de 4 søjler, som vil tage dig til observationsdækket mod et symbolsk gebyr. Herfra kan du beundre en betagende udsigt over Lisbon og Tejo-floden.

Monastery of Jeronimos

Klostret blev bygget i næsten 100 år, hvilket allerede vækker interesse for det. Hieronymitmunke boede her indtil 1834, men efter det blev ordenen opløst.

I dag, denne historiske bygning huser de arkæologiske og maritime museer. De optager dog kun en lille del af bygningen, så det er muligt at vandre gennem klostersalen. Klosteret, både inde og ude, er dekoreret med stuk, skulpturer og farvede glasvinduer. Ved siden af ​​klostret ligger klosteret - et overdækket galleri, der indrammer haven. Hvis du begynder at se på hver eneste detalje, bemærker du måske ikke, hvor mange timer der flyver.

Sanctuary of Bom Jesus do Monte

Dette berømte arkitektoniske kompleks består af en park, et tempel og en trappe, der fører til det. På trapperne kan du finde springvand, hvoraf nogle er dedikeret til tro, håb og kærlighed.

Også på den er der skulpturer, hvilket betyder de fem sanser: hørelse, syn, lugt, smag og berøring. Til allersidst, på pladsen, venter turister på endnu et springvand og en statue af St. Longina.

Peneda Geres National Park

En enorm park, der ikke kan dækkes helt på 1 dag. Her kan du finde vandfald og udsigtsplatforme og gamle landsbyer.

The Peneda-Gerês Park er en verden for sig, fri for forurenende fabrikker og støjende veje. En verden, hvor fred og ro hersker, fugle synger og vandløb mumler.

Aveiro by

Denne by kaldes lille Venedig på grund af det store antal vandkanaler.

Men det er ikke alt. Mange bygninger blev bygget i Art Nouveau-stil, der er endda et Art Nouveau-museum. Her kan du finde katedralen i San Domingo, the Museum of Aveiro med kulturelt betydningsfulde skulpturer og malerier, og den pulserende strand Costa Nova .

Selvfølgelig er det ikke alle Portugals seværdigheder. Der er mange andre steder af interesse, såsom Azores eller Monte Tropical Garden . Men at besøge stederne nævnt ovenfor vil give dig mulighed for at dykke ned i Portugals kultur og historie. Derudover, hvis du har mulighed for at besøge en lokal festival, bør du helt sikkert kigge på denne begivenhed. En ladning af positive følelser leveres.