Hvad skal man se i Skotland

Hvad skal man se i Skotland

Ved ordet " Scotland " dukker gamle slotte op, marker med fåreflokke græsser på dem, Nessie stikker nysgerrigt sit lille hoved frem, lyden af ​​sækkepiber høres, smagen og duften af ​​den berømte skotske whisky er følte. Alt dette er virkelig i Skotland.

Det mest interessante castles in Scotland :

1. Balmoral er et smukt slot med spidse tårne, beliggende i en malerisk dal. Privat bolig for den engelske kongefamilie.
2. Stirling - et slot med en lang historie, beliggende på toppen af ​​en uddød vulkan.
3. Glamis - et mystisk slot, hvor der ifølge legenden bor spøgelser.

4. Dunvegan - slottet, der kom ind i biografen. Den berømte "Highlander" blev filmet i den.
5. Holyroodhuis - et slot, der bliver farverigt en gang om året. På Holi er det sædvanligt at drysse slottet og hinanden med farverige malinger.
6. Dunnottar - et malerisk slot beliggende på en ren klippe over en klippe.

Interessant museums i Skotland

Måske er det kun utallige marker, der kan konkurrere med antallet af slotte i dette bjergrige og frihedselskende land. De dyrker malt til den berømte skotske whisky. Denne drink er blevet en sand skat af dette land, dets flydende guld. Det er så populært i landet og verden, at Whiskey Museum blev skabt her.

Den vil ikke kun tilbyde en smagning af forskellige varianter af denne drik, men også lære dig, hvordan du bruger den korrekt. Først skal du bestemme hvilken whisky: blød eller hård. Dette påvirker markant smagen af ​​drikken. Det er meget nemt at gøre dette. Du skal hælde en lille mængde whisky i et glas, snakke lidt med det og se, hvilke slags "spor" det efterlader på glasset.

Hvis der er få sådanne "stier" - whiskyen er hård, hvis der er mange - drikken er blød og det er nemmere og mere behageligt at drikke. Der er et trick mere at bruge - du skal først indsnuse drinken med åben mund, derefter tage en tår og holde den på tungen i et par sekunder og først derefter synke den. Men det er ikke alt. Derefter kan munden ikke åbnes i yderligere fem sekunder. Med forbehold for så enkle regler afsløres den sande smag af den berømte drink.

Skotland giver levende indtryk ikke kun til voksne, men også til børn. Den største aquarium i the UK er åben for offentligheden, hvor du kan observere alle de mange forskellige undervandsliv.

Og hvilken fornøjelse børn kommer til, når de besøger Museum of Childhood . Her kan du trods alt sætte gamle dukker i vugger, give dem en drink og fodre dem fra rigtige retter, dog reduceret - dukke - størrelse. Nå, hvilken dreng ville nægte at spille en gammel jernbane eller ride på heste, der kom til os fra det fjerne 19. århundrede.

Og du kan komme væk fra virkeligheden i Museum of Illusions . Her føles det næsten som om David Copperfield og Harry Houdini rullede sammen. Det er trods alt på dette sted, at alle verdens illusionisters hemmeligheder og hemmeligheder afsløres.

Loch Ness blev berømt i begyndelsen af ​​det 20. århundrede efter udgivelsen af et meget spændende foto. Du kan se noget i dette slørede, slørede sort-hvide billede. For der er simpelthen ikke noget andet mere passende ord. Siden da har den heftige debat om Nessie's eksistens - det var sådan væsenet, der blev fanget på film blev døbt - ikke lagt sig. Da de, der ønsker at besøge den mest berømte sø i Skotland, ikke er oversat. Spændingen omkring dette væsen har nået et sådant højdepunkt, at et museum for Loch Ness-monstret endda er blevet åbnet her. Den berømte Nessie kan dog ses live i den i 3D-briller.

Skotland vil ikke se bort fra fans af udendørsaktiviteter. Faktisk er der i national parks (for eksempel Cairngorms eller Loch Lomond og Trossachs) et sted til vandreture og ridning, cykelstier, trekking og andre sommer- og vintersportsgrene.

Et besøg i det smukke, maleriske Skotland vil efterlade et varigt indtryk og give mange levende indtryk.