Bezienswaardigheden van Pennsylvania

Pennsylvania is een vrij grote administratieve eenheid van de Verenigde Staten. De grenzen raken zes staten tegelijk, dus het lijkt erop dat het aan alle kanten volledig is omhuld. Maar het is ook de moeite waard om te benadrukken dat hier geen toegang tot de Atlantische kust is. En over het algemeen gesproken valt deze staat op door zijn contrasten. Er is een grote hoeveelheid agrarische industrie, die doorkruist met grote stedelijke gebieden.

Alles bij elkaar zorgt voor een bepaalde sfeer die nergens anders wordt herhaald. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Pennsylvania het hele jaar door zoveel toeristen heeft. Natuurlijk zijn er een aantal attracties die de moeite waard zijn om aandacht aan te besteden om alles ten volle te beleven.

• Hickory Run National Park heeft zijn eigen charmes. Tegelijkertijd is dit een groot veld met ongewone stenen, waaronder water stroomt, evenals schilderachtige voetgangerspaden en zelfs de stranden van het meer. En als je dit park in de winter bezoekt, dan worden diezelfde wandelpaden door de natuur veranderd in skipistes. Liefhebbers van snowboarden of skiën zullen zich hier dus op hun gemak voelen. Het is voldoende om één keer in het park te zijn om ervoor te zorgen dat je hier keer op keer terug wilt komen, vooral als zulke hobby's familie zijn. Het wordt hier zeker niet saai.

• Een nationaal recreatiegebied strekt zich uit tussen Pennsylvania en New Jersey. En als een toerist graag van de natuur geniet, dan zal deze plek hem zeker aanspreken met zijn enorme aantal attracties. Hier kunt u fietsen om met eigen ogen alle geneugten van de natuur te zien, bijvoorbeeld bossen van rode Canadese ceder. Er zijn ook stranden langs de rivier, dus de toerist zal tijdens zo'n wandeling door het recreatiegebied wat te genieten hebben.

En het is de moeite waard om te benadrukken dat hier ongelooflijk schone natuur is, zonder verschillende moderne ingrepen. Daarom is de lucht gevuld met heerlijke aroma's die elkaar kruisen met het lichte gezang van vogels. Schoonheid in al haar glorie.

• Bushkill Falls is een van de topattracties van Pennsylvania. Een echt natuurwonder genesteld in het prachtige Pocono-gebergte. Gedurende de Groene Route zijn er acht watervallen tegelijk, die gemakkelijk in 15 minuten te zien zijn.

En aan het einde van zo'n pad zal de hoofdversiering van de plaats zijn. En als u kiest voor de Rode Route, krijgt u de kans om alle 8 watervallen nader te leren kennen en aan het einde te genieten van het prachtige uitzicht op Bushkill. Het zal zowel volwassen toeristen als jonge kinderen zeker bevallen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom deze plek door gezinnen is gekozen om te ontspannen, zelfs met de kleinste kinderen.

Pennsylvania heeft een enorm aantal mooie plekken, het is onmogelijk om alles in één dag te zien.

Daarom raden experts aan om ten minste een paar dagen voor dit bedrijf uit te trekken om alle details van het gebied volledig te leren kennen en van elk klein ding van de bezienswaardigheden te genieten. En er is geen reden om bang te zijn voor de financiële toestand van het gezin, want alles is zeer budgettair. Alle reizigers kunnen genieten van de schoonheid.