Vakantie in Indonesië - de beste keuze voor actieve mensen

Indonesië is een uitstekende reiskeuze voor mensen die de voorkeur geven aan zowel actieve als passieve vakanties. Voor liefhebbers van passieve recreatie zijn er dus de mooiste, schoonste stranden, onvergetelijke natuur en uitstekende eersteklas service die u volledig zal verlossen van alle soorten zorgen en dagelijkse rompslomp.

Voor degenen die graag actief willen ontspannen, zijn er spannende excursies, jachttochten , duiken en surfen. Voor actieve mensen is het aanbod aan verschillende soorten entertainment in Indonesië zo groot dat het voor hen zelfs moeilijk zal zijn om te beslissen.

Touroperators in Indonesië bieden traditioneel last-minute reizen aan naar Bali, een eiland met een prachtige zee stranden, spannende excursies naar mysterieuze oude tempels en waanzinnig mooie boottochten.

Het klimaat van Indonesië is maritiem equatoriaal. Het is hier bijna elk moment van het jaar warm en zonnig. De gemiddelde luchttemperatuur in Indonesië is 27 graden Celsius. De toestroom van toeristen naar Indonesië is traditioneel van mei tot oktober. Het is dus op dit moment dat er praktisch geen neerslag is.

We willen ook alle bezienswaardigheden van Indonesië apart beoordelen. De staat wordt traditioneel beschouwd als het land van de duizend eilanden.

Met dit alles krijgt elke Indonesiër eiland heeft een bijzondere sfeer, heeft een eigen geschiedenis en een eigen elan. Van alle attracties van deze staat raden we u aan de vulkanen op het eiland Java te bezoeken, evenals oude paleizen en tempels.

Je hebt een visum en paspoort nodig om Indonesië te bezoeken. Bij het verkrijgen van een visum moet u een certificaat van burgerlijke staat, verblijfsvergunning, 2 foto's, een bewijs van tewerkstelling en een paspoort overleggen.

De hele procedure voor het openen van een visum duurt meestal niet langer dan vijf werkdagen.

Zoals hierboven vermeld, bieden touroperators in Indonesië hun bezoekers meestal aan om op vakantie te gaan naar Indonesië naar het eiland Bali. Ja, het is begrijpelijk: dit paradijselijke eiland zal niemand onverschillig laten.