Smukke Montenegro - tag den bedste tur

Montenegro er et smukt land med fantastiske seværdigheder at se. Det har længe været et populært turistmål, men det er stadig gemt væk i mange menneskers sind. Det vil være dejligt at udforske Montenegro i dit eget tempo with a car rental . Lad os derfor tage et kig på de bedste steder at besøge i Montenegro!

Kotor

Kotor er en by i Montenegro . Det er den mest besøgte by i Montenegro, og den har en rig historie, der går tilbage til romertiden. Havnefronten er smuk med sine gamle bymure og tårne med udsigt over havet. Kotor blev erklæret som et UNESCOs verdensarvssted i 1979, fordi det har så mange historiske steder inden for bymurene (herunder tre klostre). Byen er også hjemsted for mange restauranter, caféer og butikker. Der er flere strande i nærheden af Kotor, inklusive den blå strand (Budva Riviera), som ligger kun en kort køretur væk.

Perast

Perast er en lille by på en halvø i Kotor-bugten, Montenegro. Perast er hjemsted for mange attraktioner, herunder Perast Cathedral , som blev bygget i det 13. århundrede og har fresker fra 1735-1740, der skildrer scener fra Kristi liv. Perast har også masser af restauranter og caféer, hvor du kan spise traditionelle retter såsom fiskesuppe lavet med lokale fisk og skaldyr som blæksprutte eller blæksprutte (kaviar).

Budva

Budva er en smuk by på Montenegros kyst. Det har mange hoteller og restauranter, samt mange smukke strande at slappe af ved. Byen er omgivet af bjerge, som er gode til vandreture og udforskning. Byen har mange museer og historiske steder. Der er endda et kloster, som du kan besøge, hvis du er interesseret i historie. Byen har mange butikker samt mange markeder, hvor du kan finde souvenirs eller andre ting med hjem.

Herceg Novi

Herceg Novi er en populær ferieby ved Adriaterhavet i Montenegro. Det er kendt for sine strande, natteliv og mad. Den tredjestørste by i Montenegro har en befolkning på 14.000 mennesker, og det er let at se, hvorfor så mange turister strømmer hertil hvert år. Kun 30 miles fra Budva (en anden populær strandby), Herceg Novi byder dog på meget mere end bare solbadning; der er masser af aktiviteter for besøgende, der ønsker noget mere end blot sand mellem tæerne! Hvis du leder efter ting at gøre, mens du besøger denne by under din rejse gennem Montenegro, så fortsæt med at læse - denne artikel vil dække alt fra vandrestier gennem gamle skove helt op til svømning med delfiner i Sea Life Park!

Tivat

Tivat er en by i Kotor-bugten, som ligger i det sydlige Montenegro. Byen har en befolkning på omkring 15.000 mennesker, og det er den næststørste by i Montenegro. Tivat har masser at tilbyde turister, der besøger dette fantastiske land. Der er mange ting at gøre, mens du bor der, herunder svømning ved en af deres mange strande eller vandreture gennem naturreservater i nærheden. Hvis du leder efter noget mere eventyrligt, så prøv at sejle rundt i bugter på en af deres både! Tivat er et fantastisk sted at tilbringe tid med venner eller familie, og det er også en god base for at udforske andre dele af Montenegro. Der er mange smukke strande i nærheden, herunder Ada Bojana, som er blevet kåret som en af de bedste i Europa.

Bar

Bar er en kystby i Montenegro, beliggende ved Adriaterhavskysten. Det har en befolkning på omkring 40.000 mennesker og har været et populært turistmål siden før Anden Verdenskrig. Byens lange historie inkluderer at være styret af Venedig fra 1420 til 1797, da den blev erobret af Østrig-Ungarn. I dag er det stadig et af de mest populære steder for turister at besøge i Montenegro på grund af dets smukke strande og masser af aktiviteter såsom vandreture eller svømning i nærheden.

Montenegro er et fantastisk sted

Montenegro er et fantastisk sted. Det har så meget at byde på, og du kan lave alt fra vandreture gennem bjergene til at slappe af på en af dens smukke strande. Landet har en masse historie med mange forskellige kulturer, der har boet der gennem årene, hvilket gør det virkelig interessant at lære om. Du kan også se gamle kirker og bygninger, der blev bygget for hundreder af år siden, hvoraf nogle stadig bruges i dag af lokalbefolkningen, der bor der nu!

Hvis du leder efter et sjovt sted til din næste rejse, så ville Montenegro være perfekt, fordi der er masser af ting at gøre, såsom at svømme på stranden eller tage på sightseeing omkring byer som Budva (hvilket betyder " smuk bugt"). Montenegro er et smukt land med mange gode steder at besøge. Vi håber, at denne guide har inspireret dig til at besøge Montenegro, eller i det mindste givet dig nogle ideer til din næste rejse!