Udflugt til Blue Mountains i Australien

Udflugt til Blue Mountains i Australien

Afstandene til New South Wales, i dets nordlige del, kan være ret imponerende, så varigheden af ​​denne eller hin spændende rejse vil afhænge af den ledige tid, du har tilbage.

Hvis du tager til byen Sydney , kan du møde steder gennemsyret af historie fra tidspunktet for "guldfeberen", som den uforlignelige Windsor ; tårnhøje tinder af den majestætiske Blue Mountains ; mellem Bathurst og Mudgee ligger adskillige bosættelser, der er opstået nær guldminerne, og de grønne bakker i Hunter Valley-strækningen spredt.

Den spændende nordkysttur ses bedst som en pause mellem Sydney og Brisbane , hovedstaden i Queensland, eller som et stop for at besøge de populære strande og fantastiske fiskesteder omkring Port Macquarie, Taree og Coffs Harbour .

Et omfattende netværk af jernbaner og motorveje, der fører op til nordkysten og større byer såsom Coffs Harbour , Byron Bay og Armidale gør området tilgængeligt for rejsende. Bilen er dog fortsat det foretrukne køretøj til at udforske områdets mest slående seværdigheder i deres naturlige omgivelser.

De nye motorveje er af høj kvalitet, selvom de nogle gange kun har to spor; undtagelsen er Princes Highway, som løber langs kysten.

Andre ruter omfatter New England Highway til Northern Highlands, Newell Highway til Maury og Great Western Highway til Bathurst gennem the Blue Mountains .

Windsor, en velbevaret bebyggelse fra koloniseringstiden, er en af ​​de fem "Cities of Macquarie". Grundlagt på lavvandet af Hawkesbury-floden i 1794, forsynede byen flittige bønder med både frugtbar jord og bekvem transport af færdige produkter langs floden. I centrum af byen står den smukke Church of St. Matthew, designet af Francis Greenway.

Det er et levende eksempel på georgisk koloniarkitektur og anses for at være arkitektens bedste skabelse.

Også af interesse er Macquarie Arms-bygningerne (Arsenal of Mukkuori), som hævder at være det ældste hotel i Australia , og Hawkesbury Museum . Museet bevarer den ældste optegnelse over den tidlige historie om koloniseringen af ​​Windsor.